Personalets julekalender Tilbake

Desember nærmer seg med stormskritt, og jeg som styrer er i full gang med å planlegge årets julekalender for personalet.

Årets høydepunkt(både for meg og personalet)! Dette er en tradisjon vi har hatt i en årrekke, og det er like gøy hvert år! Hva gjør vi. Jeg som styrer kjøper inn/fyller kalenderposene. Innholdet kan være ulikt, og sum på innholdet varierer fra dag til dag. For å nevne noen ting som har vært med så kan det en dag være et flakslodd og en pose sjokolader, neste dag kan det være 30 minutter lenger pause (jeg stiller da på avdeling denne tiden slik at de ikke mangler bemanning). Andre kalenderposer har feks inneholdt en superheltkappe, en lapp med beskjed om at man får fri med lønn resten av dagen (vi trekker alltid ca klokken 12, og jeg stilte da på avdeling resten av vakten), lue+ votter, gavekort på en bukett blomster, en dansende nisselue og mye mye mer. Hver arbeidsdag fra 1 desember og frem til og med 23.12 trekker vi en gavepose (ikke trekning i helgene). Personalet som er på jobb den dagen det trekkes er med i trekningen. Dette gjelder fast personell, vikarer, studenter etc, her stiller alle likt. Hvert navn blir skrevet på en lapp, og så trekker vi. 
Dette er en motivasjonsboost for personalet i desember, og vi har det veldig mye gøy med både trekning og presentering av innhold. Pausene i desember blir ekstra spennende! Personalet fortjener en ekstra boost, særlig i disse tider, så anbefaler som har muligheten til å prøve seg på dette. Budsjettet kan tilpasses den enkelte barnehage. Prisen for vår barnehage blir kanskje 1- 2 dager med vikar til sammen (vi regner ofte kostnader i vikartimer, og tilpasser budsjettet fra år til år), men gjennom året sparer jeg dette inn ved å selv ta noen vakter/timer på avdelingen fremfor vikar etc. Har fått tommel opp av bedriftshelsetjenesten til dette tiltaket, og jeg er ikke i tvil om at det er verdt kostnaden!

Flere ideer innen: Julekalender

Flere ideer innen: Jul

Flere ideer innen: Moro

Flere ideer innen: Aktivitet

Flere ideer innen: Gave

Annonse